Postproductie

Zit je al iets verder in het video-productieproces en ben je op zoek naar een goede partij om de montage en postproductie van een project af te handelen?
Ook dan kun je bij ons terrecht!
Finch Media is uitgerust met de juiste apparatuur, software en expertise om het gehele postproductie traject van een audiovisuele productie te kunnen afhandelen.

Dit is wat we zoal doen op het gebied van postproductie:

postproductie_animatie_laten_maken_explanimation

Montage / Editing

Een film of video komt pas echt tot leven in de montage: het ‘knippen en plakken’ van de gefilmde beelden, het in elkaar schuiven van de puzzelstukjes om tot een samenhangend geheel te komen. Goede montage is essentieel voor een vlot verloop van je video en het op de juiste manier overbrengen van je boodschap.

Color Grading

Door middel van Color Grading (kleurbewerking) is het mogelijk om film- en videobeelden een bepaalde look te geven. Hiermee geven we een film of video een professionele, cinematische uitstraling en kunnen emoties en boodschappen versterkt worden.

grading_voorbeeld
greenpeace vfx voorbeeld

Compositing & Visual Effects

Visuele effecten maken een video- of filmproductie spectaculairder en geven een hogere ‘production value’. Door het toepassen van verschillende technieken, zoals greenscreen chroma keying, 3D motion tracking en rotoscoping, blenden we grafische elementen naadloos in live action beelden.

Motion Design & Titels

Het toevoegen van motion graphics en titels geeft een professionele uitstraling aan een video en geeft een extra mogelijkheid om de boodschap te verduidelijken. Met technieken als motion tracking en rotoscoping kunnen we titels op creatieve wijze invoegen in videobeelden.

SARPHATI_PLAZA_titel_motion_design
h264
MXF
DVD
DCP

Encoding, Conversion & Delivery

De hoeveelheid aan video-platforms is enorm gegroeid de laatste jaren, waarmee ook een enorme verscheidenheid aan videoformaten en codecs ontstaan. De juiste ‘encoding’ is inmiddels dan ook een serieus onderdeel geworden van het postproductieproces. Wij kunnen een videobestand naar elk gangbaar formaat voor je omzetten, van h264 voor internetstreaming tot aan DCP voor bioscoopvertoning.

Preferred Software:

premire
Adobe Premiere
after_effects
Adobe
After Effects
Photoshop_CC_icon
Adobe Photoshop
Adobe_Illustrator_CC_icon
Adobe Illustrator
CINEMA-4D-R13
Maxon Cinema 4D
davinci
DaVinci Resolve