Videoproductie

Video Werkt!

Video is het ultieme medium om elke boodschap op een beknopte, heldere en visuele manier over te brengen aan je doelgroep.
Gekoppeld aan online en social kanalen is video een zeer krachtige tool in elke communicatie- of marketingstrategie.
Finch Media helpt je graag met het realiseren van verbluffende videoproducties!

Waarom Video?

Aantrekkelijk & Toegankelijk

Video is een aantrekkelijke vorm om informatie te presenteren aan je doelgroep. 60% van de consumenten geeft aan liever een video te kijken dan dat ze een tekst lezen op een website (Forbes Insights)

Persoonlijk & Betrouwbaar

In een video kun je als bedrijf of persoon letterlijk je eigen gezicht laten zien aan je bezoekers, wat weer zorgt voor een hogere betrouwbaarheid.

Online vindbaarheid (SEO)

Video is ook ideaal als je hogerop wil komen in de zoekresultaten, vooral als je inzet op YouTube als distributiekanaal.

videographer-698667

Waarom Finch Media?

Wij zijn een kleinschalig, flexibel productiebedrijf dat een breed scala aan video-content voor jou kan produceren. Van bedrijfsfilms tot commercials en van registraties tot animaties. Wij hebben de juiste expertise in huis en denken graag met je mee.

Hoe gaan wij te werk?

  • Heb je al specifieke ideëen? Of ben je nog zoekende naar een passend video format? In beide gevallen kunnen we je helpen om eerst tot de kern van je boodschap te komen en van daaruit een passend concept te bedenken.

  • Als er eenmaal een concept ligt, kunnen we beginnen met het voorbereiden van de productie. We gaan het concept verder uitwerken in een script en/of draaiboek. Ook inventariseren we wie en wat er allemaal nodig is en stellen we op basis daarvan in overleg met de klant een begroting
    op. Vervolgens maken we een planning voor de draaidag(en) en de postproductie.

  • Tijdens de draaidag(en) proberen we zo efficient mogelijk alle shots te filmen die we nodig hebben voor de video.

  • Tijdens het postproductie-proces gaan we eerst aan de slag met de montage van de beelden. Als er eenmaal een eerste ‘ruwe’ versie af is, sturen we deze naar jou voor feedback.

    Wanneer je helemaal tevreden bent over de inhoud, gaan we verder met de afwerking: color grading, toevoegen van titels en eventuele visual effects.

  • Wanneer jij 100% tevreden bent met de video, leveren we je de definitieve video. Standaard leveren we een HD MP4 met H.264 codec (beste formaat voor online gebruik), maar op verzoek kunnen we hem ook omzetten naar andere formaten.

lucho-41

Soorten video-content die wij voor je kunnen produceren


 Commercials
 Bedrijfsfilms
Event registraties
 Aftermovies
 Moodfilms
 Casefilms
Virals
Instructievideo’s
 Testimonials
Productvideo’s
 Animaties
Interviews
Music video’s
Website intro’s

photo-camera_front_small

Wat kost dat dan?

Videoproductie is maatwerk. Met zoveel verschillende wensen en factoren die meespelen, kunnen we hier geen vaste pakketprijzen voor aanbieden (met uitzondering van onze uitleganimaties). Wel werken we altijd met vooraf vastgestelde prijzen.

Vaak wordt gedacht dat het produceren van video per definitie heel duur is. Bij ons hoeft dat zeker niet het geval te zijn. Wij produceren video’s voor grote en kleine budgetten.

Neem contact met ons op om je ideeën aan ons voor te leggen, dan sturen wij je een op maat gemaakte offerte.